Hoe kom je bij ons


Visualizzazione ingrandita della mappa

Hoe kom je bij ons
  • Met de auto vanaf het Vliegveld Pisa : neem de Autostrada A12 - richting Genova. Dan de A11  richting Firenze. Bij Lucca Ovest ga je er uit. Volg de borden richting Garfagnana en Castelnuovo. Ongeveer 30 km na Lucca vind je de borden naar Barga. Eenmaal in Barga, rijd je naar het  kruispunt waaraan Hotel Albergo Alpino ligt. Neem nu de weg die omhoog gaat (Viale Cesare Biondi) en rij richting Tiglio. Na 1.4 km (gemeten vanaf Albergo Alpino)vind je aan de rechterkant een bord Serra/Giuncheto. Neem deze (kleine) weg die zich na 50 meter splitst. Blijf op de hogere (linker) weg (dus niet rechts naar beneden).  Na 300 meter ben je bij onze B&B La Serra. Er is aan de linkerkant een kleine parkeerplaats waar je de auto kunt laten.Ons (oranje) huis ligt net boven de weg voor de parkeerplaats. Reken voor de 70 km van vliegveld tot La Serra ongeveer 75 minuten 
  • Met de trein: Van het vliegveld Pisa tot Barga moet je 3 treinen nemen. Eerst van Pisa Airport naar het Centraal Station in Pisa (gaat elk half uur en het duurt slechts 5 minuten). Daarna neem je de trein naar Lucca (reisduur 30 minuten) en tenslotte een trein van Lucca naar het station van Barga-Gallicano (reisduur 45 minuten). Barga-Gallicano ligt op de lijn van Lucca-Piazza al Serchio-Aulla. Zoek voor de beste verbinding na je vlucht op http://www.ferroviedellostato.it/homepage_en.html of vraag ons om hulp. Eenmaal in Barga-Gallicano kan je een taxi bellen (Massimo, 331 337 8051) of ons, dan komen we je ophalen. Van  Barga-Gallicano station tot La Serra is het 10 minuten rijden. Reken voor de treinreis ongeveer 2 uur. Er zijn een paar treinen die direct van het Centraal Station Pisa naar Barga-Gallicano rijden (dus geen overstap in Lucca)
  • Met de bus: Er gaat een bus van het Vliegveld Pisa naar het busstation van Lucca en van dit station neem je de bus naar Barga Fosso. Als je ons belt kunnen we je  hier ophalen. Zoek voor de beste busverbinding na je vlucht op http://www.vaibus.com/pdf/Libretto_EXTRAURBANO_2010_2011.pdf  (Q03 voor de dienstregeling Pisa-Lucca en Q04 voor die van Lucca-Barga ). Natuurlijk kun je ook ons om hulp vragen. Reken voor de busreis ongeveer 2 uur.